Queen Of Hearts játékgép felülvizsgálata

Queen of Hearts nyerőgép - az egyik legjobb nyerőgép a Gaminator gyűjteményében a híres osztrák fejlesztő Novomatic-tól. A játék még az offline intézmények idején vált népszerűvé. Azóta a gép magabiztosan tartja vezető pozícióját a minősítésekben. Ez a magas hozam (RTP - 95,31) és az átlagos volatilitás, az egyszerű és könnyen hozzáférhető vezérlés, az egyedi bónuszjáték és a gyakori meredek zanók lenyűgöző nyereményekkel járó kombinációjának köszönhető.

Hogyan kell játszani Queen Of Hearts
A nyerőgép egyszerű és könnyen hozzáférhető vezérlést kínál. A játék egy 5x3-as dobozban zajlik, ahol legfeljebb kilenc aktív vonal közül lehet választani. A rendelkezésre álló tét tartománya 0,05 - 200 érmék soronként szerint casino room vélemények. Bármely nyeremény növelhető a kockázati játékban. Ez egy új ablakban történik, és lehetővé teszi, hogy az aktuális nyereményt 32-szeresére növelje (5x 2x). Ha szükséges, az automatikus üzemmódot adott pörgetésszám megadása nélkül is aktiválhatja. Fontos szem előtt tartani, hogy az automatikus játék csak bónuszkör esetén kapcsolható ki. Ha azonban a számlán nincs elég pénz a kiválasztott arányú pörgetéshez, a tét automatikusan csökken, de a pörgetések addig folytatódnak, amíg az egyenleg ki nem nullázódik.

A Queen of Hearts nyerőgép szimbólumai
A gép alap szimbólumkészlete öt kártyaképből és négy tematikus szimbólumból (gyűrű, korona, rózsa, kastély) áll. Az azonos játékkártyák kombinációinak kifizetése 5 - 250 tét a tematikus karakterekre - 2-től 3000 tétig vonalonként.

Scatter
A játékban egy különleges szimbólum található, amely a Szívek Királynőjét ábrázolja. Scatterként működik, és akkor fizet, ha kettő vagy annál nagyobb számban jelenik meg bármelyik pozícióban. A nyeremény 2, 5, 20 és 400 össztét 2, 3, 4 és 5 Scatter szimbólum esetén. Sőt, ha a nyerőgép játékmezején egyszerre három ilyen kép jelenik meg, a játékos ingyenes bónuszpörgetéseket kap.

Wild
Egy élénk rózsaszín szív képe vad szimbólumként szolgál. A Queen Of Hearts nyerőgépen a Scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. A Wild azonban egyben a nyerőgép legdrágább szimbóluma is. Ot ilyen kép kombinációja vonalanként 10 000 aktuális tét kifizetését eredményezi.

Nyerő vonalak
Ezek bármely kombinációja egy aktív soron a balról jobbra haladó irányban a legbal oldali tárcsától kezdve nyereményt jelent. Legfeljebb kilenc vonal aktiválható. Ha az egyik egyidejűleg több nyerő kombinációval is egybeesik, akkor csak az egyiket fizeti ki, a legmagasabbat.

Queen Of Hearts nyerőgép bónusz
A nyerőgép nyereménykör ingyenes pörgetésekből áll. Az ingyenes pörgetések száma a bónuszt aktiváló scatterek számától függ. A 3 ad 8, a 4 - 15, és az 5 - 20 Frispinov. Ezen kívül a szükséges számú scatter ismétlődő gurítása a fennmaradó ingyenes pörgetések megfelelő számát adja hozzá a fennmaradó pörgetésekhez. A Queen Of Hearts bónuszjáték trükkje a további Wildok véletlenszerű megjelenése. Minden pörgetés után miniatűr kerubok szórják szét őket a mezőn, ami nagyban növeli a nagy nyeremények esélyét ide

Kapcsolódó források:

Red Dog nyerőgép áttekintés
REEL ATTRACTION NYERŐGÉP ÁTTEKINTÉS​​​​​​​
Princess Of Swamp nyerőgép áttekintése
Pirates Treasures nyerőgép áttekintés

Attributes

Views: 2203

Type: Individual

Created: 11/28/2021

Contact Me

JOIN OUR EMAIL LIST TO STAY INFORMED AND RECEIVE SPECIAL OFFERS!

We've been empowering Colorado's creatives, tech and marketing professionals with affordable and practical-skills focused training for 16 years! We invite you to join our community today.

NO, THANKS, CLOSE THIS THING